تلفن تماس : 03133600854
تولید کننده پودر گوشت - پودر ماهی - پودر پر و روغن طیور
امروز پنج شنبه 21 آذر ماه 1398 ساعت 14:18:38

شرکت نازدانه سپاهان به منظور احداث کارخانه تبدیل ضایعات کشتارگاهی در سال 1388 آغاز به احداث و در سال 1391 به بهره برداری رسید محل احداث کارخانه در اصفهان جاده فرودگاه شرق جاده گاز بوده و در زمینی به مساحت 25000 متر مربع و زیر بنای ساختمانی 3800 متر مربع تکمیل گردیده که فاز اول طرح شامل سالن های دیگ بخار- بویلرها سالن تحویل مواد اولیه سالن تولید سالن آسیاب و سرند سالن بسته بندی و سالن انبار محصول ساختمان های اداری و آزمایشگاه می باشد و محصول به دست آمده پودر گوشت و پودر ماهی به جهت تهیه خوراک دام و طیور و آبزیان می باشد.

موقعیت جغرافیایی کارخانه : این کارخانه به دلیل نزدیکی به محل مواد اولیه و تازگی و سرعت بهتر جمع آوری مواد اولیه در کنار کشتارگاه های طیور استان احداث گردیده است.

در شرکت نازدانه سپاهان برای تولید پودر گوشت و پودر ماهی سالن های مجزا و خط جداگانه در نظر گرفته شده است که در این فرآیندها شاخص های متمایزی نسبت به سایر محصولات مشابه به چشم می خورد که به آن پرداخته می شود .

فرایند ضایعات طیور

1-  این واحد پس از ورود مواد اولیه مصرفی که شامل 3 بخش متفاوت از ضایعات طیور می باشد در سالن تفکیک به طور کامل از یکدیگر جدا می گردند و هرکدام طبق شرایط خاص خود به فرایند تبدیل هدایت می گردند که این امر فقط منحصر به این شرکت بوده که تکنولوژی آن را در حال حاضر در اختیار دارد .

2-  پس از فرآیند تفکیک پذیری عملیات های مختلف از جمله حرارت ، فشار مورد نیاز و زمان هیدرولیز شدن محصول بر اساس نوع ضایعات تنظیم گردیده که در این روش هر محصول طبق شرایط استاندارد خاص خود

فرآوری می گردد و این امر باعث حداکثری کیفیت محصول می گردد تا جایی که قابلیت جذب محصول به دست آمده به بالای 90 درصد می رسد و این شاخصه ، ضریب تبدیل را در گله های دام و طیور و آبزیان پایین آورده و باعث بهبود بهره وری می گردد .

3-  شستشوی مواد اولیه

در این شرکت ضایعات طیور پس از ورود بوسیله پمپ آب سرد شستشو داده شده و وارد کانوایر شده تا با خنک شدن محصول تازگی و همچنین کاهش زمان فساد قبل از تبدیل فراهم گردد.

4-  مواد اولیه وارد دستگاه پخت پرس و سپس خشک کن شده و پودر حاصله وارد دستگاه خنک کننده شده و عملیات خنک سازی پودر با درجه ی سرمای بالا و سپس آسیاب و سرند میکرو نیزه انجام می پذیرد که پس از این مرحله وارد دستگاه میکس شده و بر حسب نیاز آنتی اکسیدان های اروپایی به لحاظ نگهداری و انبارداری بیشتر در این شرکت به محصول اضافه می گردد . وجه تمایز پودر به دست آمده این شرکت با سایر پودرهای شرکت های مشابه این است که پودر به دست آمده به لحاظ فیزیکی بسیار مطلوب و فاقد هرگونه ذرات معلق و غیر استاندارد بوده و کاملاً سرند شده با مش ریز بوده که این جزء پارامترهای مهم و قابل اهمیت به لحاظ مصرف مطمئن بوده و همچنین قابلیت جذب پودر به دست آمده و انجام عملیات هیدرولیز و عبوری بودن پروتئین های بخش C که برابر با استاندارد های جهانی می باشد از نکات حائز اهمیت این محصول می باشد که گواهی های تأییدیه شرکت های اروپایی از جمله دگوستای آلمان مهر تأییدی است بر این محصول تولید شده. یکی دیگر از مواردی که می توان به آن اشاره کرد پروتئین قابل توجه محصول که بین 58-55 و بدون استفاده از پر بوده که حد بالایی از این پروتئین قابل دسترس می باشد این فرآیند عمل آوری جزء توانایی های منحصر به فرد این شرکت می باشد .

5-  در این شرکت پس از مرحله تفکیک ضایعات ، پودر گوشت به دست آمده به 3 تیپ مختلف بسته بندی می شود . که هر یک از تیپ های به دست آمده دارای آنالیز های متفاوت و منحصر به خود می باشد که جداول آنالیز و مصارف آن ارائه گردیده است .    

محصولات:

پودر گوشت : تیپ 1 تیپ 2 تیپ 3

پودر ماهی :  هوور ساردین فانوس ماهی

پودر خون

روغن طیور ((اسید چرب منشأ حیوانی)) تصفیه شده خام

پودر پر معمولی هیدرولیز شده اکسپند شده

 

مصارف پودر گوشت تیپ 1:

 با توجه به شاخصه ها و آنالیزهای مربوطه و همچنین پروتئین بخش C محصول که در خوراک  دام حائز اهمیت زیادی می باشد و بیشتر مورد توجه قرار گرفته و از سال 92 تا کنون در دامداری های مطرح کشور در حال استفاده و مصرف می باشد که به طبع نسبت به سویا ارزانتر و از نظر آمینه اسید ها و پروتئین های غنی تر می باشد که این امر نیز به تأیید مشتریان این شرکت نیز رسیده و عملاً شاهد آن بوده و تأییدیه ها و مقالات معتبر دانشگاهی در این زمینه دریافت گردیده است.

مصارف پودر گوشت تیپ 2 :

از شاخص های این پودر:

1_ چربی بسیار پایین آن به طوری که در حد 7-6 و همچنین سرند میکرو نیزه با مش 1000 بوده .

2- قابلیت انبارداری و نگهداری محصول تا شش ماه که بیشتر این محصول در سالن های مرغداری ، بوقلمون ، بلدرچین و شترمرغ مورد مصرف قرار گرفته و در حال مصرف می باشد.

3-از دیگر شاخص های این محصول : کیفیت دانه بندی و میکس راحت با سایر نهاده های خوراک  طیور می باشد.

مصارف پودر گوشت تیپ 3 :

این پودر که حاصله از سوپ گوشت و ماهی و شیرآبه های آن بوده و به لحاظ شکل و آنالیز برای مصرف آبزیان فوق العاده حائز اهمیت می باشد که از شاخص های آن خوش خوراک بودن و همچنین رنگ و بوی ملایم آن می باشد که حاصل از پروتئین های تغلیظی دستگاه تریکانتر می باشد که به وسیله خط اپراطور جمع آوری و خشک و بسته بندی می شود .